Hjørring Købstadsjubilæum 775År Del. 1

Jeg er besat, når tanker bliver til billeder !

1ddc1e99-1285-4481-a9b3-351d783f76aa

Virtual Reality – We live in a time where we rather pretend, to live a perfect life, than to be honest to ourselves, and the world around us ! (Lars V. Andersen)

Kender i det ? det der med, at man kan se et billede, og bare blive ved med, at stirre, og stirre, fordi det føles, som en fortælling, uden ende.

Det gør jeg.

Sådanne billeder, kan føles, som en usynlig besættelse. I disse tider, hvor der til dels, er meget opmærksomhed på, at arbejde med egne skyggesider, at forholde sig, til egne svagheder, eller styrker, er de her billeder ikke til, at komme udenom.

Specielt, hvis man ikke er bange for, at erkende, at intet i denne verden er perfekt. Intet menneske er perfekt.

Jeg er helt besat.

Besat af, at det er muligt, at forvandle tanker, til billeder. Det er bestemt ikke alle, der har den gave.

Det har Lars.Jeg kan vitterligt sidde, og fordybe mig, i hans billeder.

Jeg analyserer dem, på kryds, og tværs. Fordi, jeg ser, så mange smukke budskaber. Ting, jeg kan relatere til. Tanker, der gør mig nysgerrig.

Generelt føler jeg, at Lars har en afsindig troværdig tankegang.

Jeg er bestemt vild med mennesker, der ikke fremstår, eller forsøger, at skabe en uvirkelighed, omkring dem selv. Det er det ægte, der fanger.

"Scarred by beauty"

“Like Cancer ” when your inside is full of hostile and contagious thoughts and distress. When the darkness grow, captures and controls your body, it is ….Almost like cancer (Lars V. Andersen)

En ægthed, og ærlighed, der ikke opleves, alle steder i dag. En sandhed, som mange forsøger, at skjule sig bag. De sociale mediers sandhed(løgne).

Jeg kunne have lyst til, at dele alle Lars’s billeder, men synes i skal gøre jer selv, den tjeneste, at finde ham, på et af de nedenstående link !

Hvis du vil vide mere, eller har brug for, at komme i kontakt med Lars, kan du finde ham her ↓

http://lavarockphoto.dk/

eller her ↓

http://m.facebook.com/lavarockphoto/

why do we let others decide, what beauty is ? We are all individual. There is only one of every one of us !

Why do we let others decide, what beauty is ? We are all individual. There is only one of every one of us ! (Lars V. Andersen)

Jeg er TOTAL vild, med dette billede. Sådan tror jeg, det ser ud, inde i mit hoved , hvis man kunne tage et billede indefra !

Personligt portræt, klienten er anonym(Lars V. Andersen) Billledet er brugt, mange gange i ” Dark Beauty Magazine”  Jeg er TOTAL vild, med dette billede. Sådan føler jeg, det ser ud, inde i mit hoved , hvis man kunne tage billeder, af mine tanker !

 

 

 

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjørring Købstadsjubilæum 775År Del. 1