Do you cry alone ?!

Fortæl mig lige, at sorg IKKE er Tabu!

Jeg søgte ordet “sorg “ på Instagram .. hmm ?!

Jeg søgte ordet “sorg “ på Instagram .. hmm ?!

Der kom 3 hits, hvoraf jeg var den ene..

sikke mange #NOT

sikke mange #sorg  – NOT !

 

Bagefter søgte jeg ordet “Grief” spot The difference 😑

Og søgningen på ”Grief” ....

Og søgningen på ”Grief” ….Tjek lige #grief

Det i sig selv, fortæller jo nærmest alt. Det er er område, der efter min mening er “ Tabu” fordi, det åbenbart, er bedst ikke, at tale for højt om det. Ihvertfald ikke i Danmark !

Jeg bliver så frustreret, og os en smule gal. Så tror da fanden, det er så svært, både at finde redskaber til at håndtere sorg, men os, at få samfundet til, at tilbyde hjælpe til sorgramte. At få folk til, at turde, fortælle om deres sorg !

Den klassiske frase “ er du ikke kommet over det endnu”, den lever da vist stadigvæk, som en skjult skygge, i det danske land !

Jeg håber virkelig, det bliver bedre, i fremtiden.

Kan heller ikke, lade være med, at tænke på alle de flytninge, der kommer til vores land. Rigtig mange af dem, har oplevet en sorg så stor, og voldsom, at det for det almene menneske, nok vil være ret umulig, at forstå.

Hvordan hjælper samfundet mon dem, og kan det tænkes, at de aldrig har fået de rette redskaber ! Det tænker jeg, ikke de har. For ærligt, hvordan er det overhovedet muligt, at blive til et helt menneske igen, hvis hele ens familie, er blevet udslettet ?! Kan man nogensinde det ?! Tanken, giver mig helt ondt i maven !

Jeg håber, vi i fremtiden kan få flere sorg specialister. Altså ikke kun teoretiske specialister, men mennesker, der kender til sorg, fordi de selv, har mærket det.

Mennesker, der forstår, at sorg rejsen, ikke bare er en teori, der skal følges, men mennesker, der helhjertet kan sige ” jeg ved hvordan det føles” !

 

#sorgerok

#talomdinsorg

Du kan læse, eller genlæse mere om “min sorg” her ↓

https://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/09/17/jeg-baerer-med-smil-min-sorg/

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do you cry alone ?!