I feel your pain !

SommerFEST 2018

Sine Mus & Jeg …

Så er det blevet tid, til den årlige sommerfest.

Som altid holder Sine & Niels den. Det er altid dem, der ligger hus, til de her tilbagevendende fester. Det er sgu pænt af dem ♥

Hver gang, der starter et nyt år, kommer der besked, fra Sine ” husk og skriv de her datoer, i din kalender Duttelut. Jeg får så en 3-4 datoer, som med det samme, bliver plottet i min nye kalender, ellers glemmer jeg det bare! Det er datoer, for alle de forskellige slags fester, de nu holder det år.

Bette Niels, og jeg …..

Nå, men det er sådan, med de her sommerfester, at der altid, er sommer ” games”, involveret festen.  Derved bliver de fleste, temmelig beruset, inden maden – det er virkelig sjovt. Sine er “the master of planlægning”, og finder altid på noget nyt, fra år til år.

Hun laver, en nøje udtænkt plan, og deler hold udfra, en eller anden genial ide, hun lige har fået. Struktur Sine, det har du dælme styr på..

Ej, hun er faktisk ret god til det. Der er præmier, og straf point osv.. intet er overset, intet er tilfældigt.

Sine holder nøje øje med, om der er nogen, der snyder… haha

Der er vist ikke nogen, der er i tvivl om, hvem der er på hvilket hold…super ide Sine !

Der bliver hygget….

Nu er det jo, som sådan, ikke en ” klæd ud fest” ! Som regel, er jeg den eneste, der er udklædt, men det er folk efterhånden ved, at vænne sig til.

Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg finder næsten altid, på noget nyt skørt. Altså det er selvfølgelig fordi, jeg synes, det er skide hyggeligt, og tror egentlig, de fleste ville undre sig, hvis ikke jeg gjorde….

Jeg havde købt en kæmpe ballon, fordi jeg altid, er den, der kommer alene. Så jeg tænkte ” jaja, nu har jeg da en’ med” haha..

Min sommer ” date” haha

Hola Si, vupti så er jeg klædt om, så bliver det vist ikke, mere sommeragtigt..haha…!

Nå,men sidste år, fik Sine & Niels den geniale ide, at leje en pøllevogn. En meget nem måde, at fodre så mange mennesker af på. Niels laver lige et par stege, og så er der ribbensandwich, Cocio, og pøller !

Sebastian, og hans kammerat, var pølle mestre !

Skønne Keldberg, var blevet meget sulten, hehe..

Senere på aftenen, bliver der altid tænd op, i den udendørs pejs… I år var det en lidt anderledes form, for brænde.. ↓ nå for dælen, gik den stol i stykker, den brænder vi da bare så…..

Et styk brændende stol…

Åh, vi fik jo os dessert. Mia er den ukronede, dessert dronning. Hun er vildt dygtig, til at bage, og pynte kager. Man skulle næsten tro, hun var konditor, men det er hun ikke….

Mums…..

Seriøst, sikke en tålmodighed, det kræver, at lave den slags kager – kommer aldrig til, at ske for mig..haha

Sine, fik lov til, at låne min ” date” – jeg tvang hende faktisk haha

Vi var heldige, med det skønne vejr. De sidste lukkede og slukkede sådan ca. 12 timer efter, festen startede…. sikke en fest ! Jeg glæder mig allerede, til næste år ♥

Forresten, da jeg vågnede næste dag, så mine tæer sådan her ud – fuck så ulækkert… hahaha

man ved bare, det har været en sjov aften, når ens tæer er ulækre, dagen efter…

 

Du kan læse eller genlæse, om vores sidste fest her ↓ Det var noget med, noget vinterbadning…..

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/12/18/vinterbadning-og-toesejulefrokost/

 

 

 

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I feel your pain !