Prøv lige og se ånnet ud for en 5’er - STOPPPp....

Hallååå, nogen.. har leget model ! Del 3

Jeg er ret forelsket, i dette sæt.,som jeg nu, er den gladeste ejer af. Toppen er fra Gai & Lisva, og nederdelen er fra YAS ! Til information, er begge dele nu på UDSALG … Yay….

Heidi måtte lige hjælpe mig med, at komme op. Jeg var bange for, om cykelholderne, nu os kunne holde til mig. Jeg havde lige set det for mig, at jeg var faldet,og havde brækket et, eller andet – altså med mit held, er man nogen lunde nød til, at være lidt forsigtig.. haha

Hovsa, i trodede jeg var færdig, med at dele billeder, fra ” model for en dag”. Jeg fik det aldrig, afsluttet, men nu, hvor jeg er kommet i praktik, hos Teglgaarden, så slutter det jo aldrig…

Jeg elsker, alle de skønne farver, og styles Edel sælger.

COMFY Copenhagen, har lavet den fedeste zebra style, i deres Collection.
Buks koster 599,00
Top koster 299,00

Kjolen, er ligeledes fra COMFY Copenhagen, og er os på UDSALG lige nu, til kun 299,00….

Jeg aner ikke hvis cykel, det var - men tak for lån.... haha

Jeg aner ikke hvis cykel, det var – men tak for lån…. haha – Kimono er fra YAS, og er på UDSALG. Kjolen er fra COMFY Copenhagen. Skoene er fra Stylesnob, og sokletten er fra Sneaky Fox.

Mens vi tog billeder, var der pludselig, en cykel udenfor Brugsen. Connie var hurtigt, “hop op på den”, og så skyndte Edel sig, at tage billeder, inden ejeren kom ud… ” jeg er så glad, for din cykel tra lala” det var nu ret sjovt !

Dette sæt, er ligeledes fra COMFY Copenhagen – jeg har skrevet det før, men det er virkelig den dejligste kvalitet ! Buks 599,00 Top 299,00

Hvad jeg lige laver her, må guderne vide… haha – men dette herlige sæt, fra YAS er os, at finde på UDSALG ! Det er så femimint drenget, jeg er vild med det.

Og, lige en sidste ting, der er et stort udvalg, af lækre tasker, smykker, og hår pynt. Generelt er der bare masser, af lækre accessories. En af mine favoritter, er dem her ↓

Hår elastikker, som ligner armbånd, men som kan bruges, lige som, man lyster. De findes i et utal af faver, til kun 25 kr stykket !

Du kan SHOPPE alle de lækre styles her ↓↓ Eller komme forbi butikken, i Lønstrup ♥

https://shop-teglgaarden.dk/

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv lige og se ånnet ud for en 5’er - STOPPPp....