Hallååå, nogen.. har leget model ! Del 3

TILLYKKE TIL MIG !

One Year ….yay !

I dag, er det præcis 1 år siden, jeg udgav mit første blog indlæg.

Tillykke til mig, fordi det har lykkes mig, at få så mange tanker, ud af mit system.

Jeg begriber ikke helt, at det er et år siden.

Der er sket mange ting. Der har været meget død, i vores liv det sidste år… OS det sidste år.

De sidste 6 år, har der været 14 begravelser, og 1 bryllup. Hvis i skulle have misset, det famøse bryllup, kan i læse, eller genlæse lidt, om det her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/12/05/min-soesters-bryllup-festen/

Hele 2 gange, har vores søster Inger, været meget tæt på, at forlade os – hun er her heldigvis endnu, hun er en forbandet dejlig fighter ♥

Du kan læse, eller genlæse lidt om min søster Inger her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/04/22/vi-har-verdens-sejeste-soester/

Du kan læse mit allerførste indlæg her ↓ Det var et journalistisk projekt jeg deltog i, fordi jeg så gerne ville forsøge, at hjælpe andre i sorg.

Når sorgen bliver kompliceret

Det er så underligt, når jeg tænker tilbage. Meget er sket, siden jeg talte, med de journalister.

Du kan læse, eller genlæse mine tanker omkring  hvorfor, jeg lavede min blog her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/om-bloggen/

Jeg vil så gerne, forsøge, at fortælle, at sorg altså er OK ! Forsøge, at belyse nogle, af de konsekvenser, der os, følger med sorg. Konsekvenser, der ikke just er anerkendt, i samfundet.

Generelt er sorg, desværre stadigvæk noget, mange helst ikke taler om, når den klassiske 1 uge er gået ! Jeg stopper ALDRIG, med at tale, om det ♥

Der vil altid, være nogen, der vil føle sig fortabt, i deres sorg. Nogen der ikke ved, hvor de skal gå hen. Mange, der ikke får den rette hjælp. Mange, der fører sig alene. Sorg er sgu os, en ensom rejse, at vandre rundt i.

Jeg får mange søde beskeder,  fra mennesker, der læser min blog, men som måske ikke ved, hvor de skal gå hen, med deres tanker, og endnu værre, hvor de kan finde hjælp. Jeg forstår dem godt !

Sådan en besked her, gør at jeg ved, at jeg for nogen, er med til, at gøre en forskel. Med til, at andre føler sig forstået, at andre ikke føler sig forkerte, eller helt alene !

Et stort tak, til Lone Carlsen for, at lade mig dele, den her besked. Lone kender desværre alt, til det, at miste. Hun har oplevet mange sorger. Det har hele, hendes familie.

En stor sorg, hun bærer på, er da hun mistede, hendes smukke lille dreng, der døde i julen 2010.

Han var lige blevet 2 år, og døde dagen før, Lones egen fødselsdag ♥

Jeg har tænkt mange gange, åh nej ” glædelig jul, og tillykke med fødselsdagen” ! Jeg ved selv, hvor meget det fylder hos mig, at vores bror døde, lige før min fødselsdag. Men, at miste et barn, tanken er så skræmmende.

Jeg kan sket ikke forestille mig, hvis jeg skulle miste mit barn. Bare tanken, kan få mig til, at tude. Det må være en svær periode for hende, og familien, når mindedagene rammer.

Sikke meget smerte, de må bære rundt på !  Jeg får helt ondt i maven, ved tanken. Alligevel har hun overskud til, at takke mig, for at dele mine tanker. Det rører mig dybt, i sjælen♥

Ære være dit minde smukke dreng !

Det er beskeder som disse, der gør, at jeg føler, det er vigtigt, at jeg fortsætter med, at turde sætte ord, på mine tanker – så TAK til alle jer, der tør tale, om JERES SORG, og igen et STORT tak, til  ALLE, der læser med ♥

Nogen gange, undrer det mig, hvor meget smerte, vi mennesker faktisk kan rumme. Det er på en’ måde smukt, og samtidig med, en smule skræmmende. Det er livet !

♥Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær♥

 

#BrydtabuetSorgerOK#

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallååå, nogen.. har leget model ! Del 3