Nå, der var sgu lige et HUL i fortorvet det må jeg hellere falde i !

2 dage senere….

I dag var det “skift bandage” dag…avvvvvv

Nå, men 2 døgn senere…. har i dag været ved læge, og fået skiftet bandage, renset sår, og klippet døde hud flager af. Det var ikke, specielt sjovt.

Det første bandage, sad utrolig godt fast i såret. Så, lægen forsøgte, at få det løsnet med Klorhexidin. Bevares det lykkedes da os, men hold nu op, jeg blev meget meget rød i hovedet. Jeg tror os, jeg råbte lidt… haha, men det var seriøst nødvendigt. Slap nu af det gjorde ONDT !

Endelig lykkedes det !

Bagefter skulle det renses, og alle de ulækre brune hudflader, blev klippet af. Det, var da heller ikke noget, jeg ligefrem nød. Jeg fik faktisk kvalme, fordi det gjorde ondt.

Endelig hjemme igen, og har humpet mig ned, til min underbo Kia….

Har fået en rigtig god, og mere behagelig forbinding på, det er alligevel rart, når nu det ikke kan være anderledes…. Men, hold nu kæft, jeg er træt af, at humpe sådan rundt !

Det her bliver sgu årets sommer NOT !

I morgen spiller Nik & Jay i Aalborg, og jeg VILLE så gerne, ha’ været ude, og høre dem ! Hvis jeg kender nogen, der skal derud, så syng lige lidt ekstra højt, fra mig af……..suk !!!!!

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nå, der var sgu lige et HUL i fortorvet det må jeg hellere falde i !