A hva' er der galt med min hofte.....

Hofteartroskopi…. suk !

Det lyder ikke så slemt, som jeg dog alligevel tror det er ….

Jamen selvfølgelig, skal jeg lige ha’ en * bette* operation i hoften. Det er den der *ledlæbe*, der åbenbart driller.

Jeg magter det ikke, men på den anden side, så magter jeg heller ikke, at have ondt hele tiden. Den største grund til, at jeg ikke magter det, er fordi jeg hader smerte, og det’ at være tvungen til ikke, at kunne bevæge mig, som jeg plejer. Det sidste, bliver virkelig, et kæmpe problem.

Jeg er utrolig dårlig, til sådan noget med smerte, og jeg er utrolig dårlig til, at sidde stille…ihvertfald alt for lang tid, af gangen.

På den anden side, så er jeg meget tryg ved overlægen på Artro klinikken, han er simpelthen sådan et rart menneske, og dygtig. Det sidste er selvfølgelig, det aller vigtigste.

MR Scanning, af mit hofteled. Jeg synes det er vildt sjovt, at se sådanne billeder, altså selvom jeg ikke var helt glad, for selve scanningen.

Der er 3-4 måneders ventetid, hvilket passer mig glimrende, for jeg kan godt mærke, at jeg lige skal have det på plads i mit hoved, altså det der med, at skulle igennem operation, genoptræning osv…

Det er jo os vældig *sjovt*, at vi bor på 1 sal. Sølle Viggo, han kommer til, at høre på mit brok, samt irritation over, at jeg ikke kan komme ud, ikke kan køre bil, og alt det der, som jeg plejer… muligvis i et par måneder efter….

Jeg kan næsten se det for mig, uha jeg bliver TRÆLS ! 

Nå, men det skal jo bare overståes….

Jeg skal simpelthen til, at lære ikke, at være sådan en forbandet pyllerøv. Det kunne jo have været værre, det kan det jo altid.

På den anden side, så er det jo for mig, bare værre, til trods, fordi det er min virkelighed, og ikke andres, selvom de sikkert har det meget værre…..

Jeg troede lige, at 2019 skulle blive et meget bedre år, uden skader, og lignende… men, det ser ud til, at det fortsætter i det uendelige. Hold kæft jeg er ved, at være gammel…gab !

Det her indlæg bringer mig lige til, at nævne, at jeg selvfølgelig også, har slået noget brusk løs, i mit højre knæ. Det er en skade, der er kommet sammen med min * bette* hudafskrabning, som jeg fik i sommers, da jeg faldt i Lønstrup.

Det kan du læse, eller genlæse mere om her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/06/27/naa-der-var-sgu-lige-et-hul-i-fortorvet-det-maa-jeg-hellere-falde-i/

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/07/07/nej-det-var-ikke-dybt-nok-det-hul-men-vi-laver-det-fordi/

Det positive er selvfølgelig, at mig ben er helet op, nuvel jeg render rund med et grimt ar, men det er jeg jo bare nød til, at forholde mig til, det er bare en smule trælst, det med det brusk.

Jeg skal snart igang, med genoptræning, for at se, om det kan udbedre denne skade, ellers hedder det os kikkertoperation.

Sikke mange huller, jeg ender med, at rende rundt med..haha… ej det er faktisk ikke sjovt, men jeg bliver simpelthen nød til, at forsøge, at grine en helvedes masse, det næste stykke tid.

Det er jeg, heldigvis ret god til, altså det der med, at grine og være temmelig *ånnet*….så jeg bærer med smil, mine byrder, for der er jo ligesom ikke andre, der kommer, og  gør det for mig….

Jeg skal os have anskaffet mig en kondi cykel.

Det er åbenbart en vigtig del, af genoptræningen, og jeg kunne egentlig godt forestille mig, at man kunne få temmelig lange, og flade baller, hvis man bare skal sidde, og lave ikke ret meget, i flere måneder…

Så hvis nogen, har en god kondi cykel til salg, så giv mig lige et praj…. på forhånd TAK !

 

Reklamer ⇓

http://parfume-klik.dk/

http://sporttema.dk/

http://2trendy.dk/

http://gammelholmcopenhagen.com/

http://ginatricot.com/

http://bodylab.dk/

http://momondo.dk/

 

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A hva' er der galt med min hofte.....