Sorg tager den tid, sorg tager ......

[caption id="attachment_3781" align="aligncenter" width="1500"] Symbolikken taler for sig selv - sorg er et ensomt landskab ! Jeg er meget betaget af dette her billede. (Link til Billedets opretshaver Tim Challies)[/caption]

”Ellers vil det være sådan for de fleste, at sorgen aftager. Den kan svinge i intensitet og vende tilbage senere i livet i forbindelse med store forandringer, som indbefatter nye tab eller nye glæder.

For mange vil sorgen aldrig gå helt væk, men man finder en måde at overgive sig til sorgen, og hengive sig til livet uden det mistede.

Derfor, kan sorg betragtes som en uendelig, og dynamisk proces, som hele tiden er i bevægelse,” siger Mai-Britt Guldin og tilføjer:

”Sorg tager den tid, sorg tager.”

citat fra ↓ https://www.kristeligt-dagblad.dk/liv-sjael/i-sorgen-er-en-skaberkraft

"at gensørge, som dækker over, at man kan vende tilbage til betydningsfulde tab og sørge over dem igen og igen i takt med, at man forstår flere perspektiver af tabet, og hvilke konsekvenser det førte med sig".

Det giver så meget mening, for mig. Helt specifikt fordi, jeg kender til det med, at gensørge. Jeg kender til det med, at blive kastet tilbage. Hver gang, der har været endnu et dødsfald (der har jo været mange vores familie) reagerer jeg, både fysisk, og psykisk, som dengang vores far døde. Du kan læse, eller genlæse flere, af mine tanker, om sorg her ↓ https://sorgerok.bloggersdelight.dk/2018/02/26/kan-man-vaere-pisse-skroebelig-staerk/ https://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/08/28/det-sidste-farvel/ Eller måske, er det en lille smule anderledes, men vores krop husker. Den husker simpelthen os, den måde jeg reagerede på 1 gang. Måske, er det fordi, jeg ikke nåede, at forholde mig, til hans død, før det næste, næste, og næste dødsfald kom. Hver gang, jeg hører om nogen, der har mistet kommer alt tilbage, som flash backs. Jeg får, det der ubehagelige sug, i maven. Jeg ved ikke, om nogen kan relatere, men kroppen husker, den husker alt ! Det kan nogen gange være godt, men det kan dælme os være skidt. Mest skidt, når vi taler om sorg. [caption id="attachment_3828" align="aligncenter" width="750"] Alt er forandret, intet er, eller bliver, som før....[/caption]

Hvis du er i sorg, så håber jeg, du har nogen, at dele dine tanker med.

Jeg håber du føler dig forstået, og jeg håber inderligt, at du ved, at sorg er OK !

#ærligetankeromsorg #sorgerok 

  Reklame ⇓ http://helsebixen.dk/ http://smegshop.dk/