Kunsten at hjælpe andre !

Hjørring Købstadsjubilæum 775År Del. 1

Jeg elsker alle de farver !

Hurrraaaa – og Tillykke til Hjørring, som på Onsdag, fejrer Købstadsjubilæum 775år

Jeg var i dag, en tur oppe i byen, i det skønne solskinsvejr. Selvom det først er på Onsdag, byen skal fejres, er den vildeste dekoration begyndt !

Så fedt. Balloner overalt, i de skønneste farver. Man bliver jo helt glad i låget. Nu er jeg os bare, ret glad for farver. 

Faktisk havde jeg glemt, at det allerede er på Onsdag. Så først tænkte jeg faktisk, ” hva’ fanen’ er Gay parade kommet til Hjørring”. Det var det dog ikke, men smukt fundet på Hjørring !

Eftersom, de har lovet sne, tænkte jeg, at de kunne være rart, med et par solskinsbilleder, inden onsdag. Hvis nu vejrudsigten, holder stik !

MESSAGE Hjørring

MESSAGE Hjørring

Købte mig, en lækker kop kaffe hos UNO – kaffebar, satte mig i det dejlige vejr, og studerede mennesker. Det kan jeg nemlig os, rigtig godt lide.

Mens, jeg sidder der, i solen, kommer en flok, af Victors venner. De skønneste drenge. Det ender med, at vi sidder, i et par timer, og sludrer lidt, om deres fremtid, piger, sjove minder, samt alt, og intet !

Tak, for en rigtig hyggelig eftermiddag drenge. I er sgu så kære…. før man ved af det, er de måske spredt, for alle vinde. Det er med, at nyde det, mens man kan.

Victors dejlige venner - Oggi, Anders & Willie !

Victors dejlige venner – Oggi, Anders & Willie ! Sidste mand, var fotograf 😁

Hvis du har lyst til, at læse eller genlæse lidt mere, om Hjørring – kan du gøre det her ↓

Singlebingo, vaaaaaa ?!

Jeg skal nu alligevel, op i byen på Onsdag, os selvom, der skulle blive snestorm. Tror det bliver en rigtig fin dag, i farvernes tegn ↓

Sikke et herligt program - der sker noget i 12 timer! Spændende.....

Sikke et herligt program – Spændende…..

 

Fortsættelsen følger… haha !

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten at hjælpe andre !