Begravelse I G E N !!

2På Tur – 3.Del

2217953d-d581-47cf-8087-6b348524b389

Lørdag morgen, jeg er frisk som en havørn. Jeg har sovet med vat i ørerne, da min rejse “Buddy”, snorker værre, end hvad jeg magter ha ha ha ..( sorry Dennis). Jeg er ret dårlig til lyde, når jeg skal sove !

Alle butikker har åben. Det kribler i hele kroppen efter, at komme ud i byen. Ikke mindst, at se lidt på kirkerne. Solen skinner fra den klareste blå himmel.

Jeg møder hotel ejeren, på vej ud.

Jeg taler rigtig dårlig tysk – hun taler ikke engelsk. Jeg får dog forklaret, at jeg måske godt, kunne blive væk. Det er jeg nemlig god til.

Hun svarer, med et kæmpe grin, at det er umuligt, da byen er meget lille. Jeg bliver glad og tænker, det bliver en god dag, men tænker os “ ha ha hun skulle bare vide”.

Jeg ved, hvor politi stationen er, hvis nu …

Jeg går ind i byens gågade, og møder dette syn ↓

0ccf2670-28dc-43ca-9eef-c77f5a29c8aa

De forstår altså , at påske hygge

Jeg var målløs ...

Jeg var målløs …mums det ser lækkert ud  !

Læs eller genlæs mere her, om dengang jeg blev væk ↓

Da Dorthe blev borte….hos Dorthe ?!

Jeg går, og går rundt mellem kirker, og butikker. Man mærker tydeligt, at det er påske. Alle mennesker kommer gående, med små påskekurve, fyldt med alt muligt ” godt” i.

Det er åbenbart en tradition, at hele familien går i kirke, og medbringer en lille kurv hver. Jeg stopper et ungt par, fordi jeg er ved, at dø af nysgerrighed.

Han taler en smule engelsk, og jeg forstår, at det er en katolsk tradition, hvor man giver gaver, til “brødets gudstjeneste”. Det vil sige, hvis ellers jeg har forstået det korrekt, at man ved, at give gaver, er det et udtryk for, at man bereder sit hjerte til mødet med Jesus, og det at man medbringer mad, og drikke, viser, at man er villig til, at skænke sit liv til ham.

Så lærte jeg os, noget nyt den dag. Senere finder jeg et hyggeligt konditori, hvor jeg får kaffe, og nyder det smukke vejr.

Dennis kommer senere tilbage, fra fodboldstævnet. Jeg tvinger ham med rundt, i de forskellige kirker. Selvom det var en lille smule tvang, var han os en smule begejstret, over de smukke kirker.

Dennis ser ikke helt begejstret ud... haha

Dennis ser ikke helt begejstret ud… haha, men jeg ved, at han var det(tror jeg nok)

Senere skal vi ud, og spise god mad. Det er altid lidt svært med mig, da jeg er sindsyg kræsen. Vi finder et vildt hyggeligt sted(alle steder virker hyggelige, men det her, er meget tiltalende).

Begejstringen vil ingen ende tage, da jeg får min ” pizza lookalike” haha, det var dælme mums!

Mums ....

Mums ….

Dinnertime

Dinnertime, og træt !

jaaaa... mad !

jaaaa… mad !

Vi er trætte, og mætte, da vi kommer tilbage til hotellet. Jeg fik gået næsten 8 km i den lille by. Ind, og ud af kirkerne, og det bedste var, at jeg SLET ikke blev væk.

Tak for en super hyggelig tur, min ven !

Tak for en super hyggelig tur, min ven !

Dagen efter, går turen mod Danmark. Dennis skal af i Horsens – vi lander kl. 3:33 hvorefter, jeg fortsætter, mod Hjørring ! Det var lige 10 timers køretur.

Gu jøsses jeg var træt, da jeg 2 timer senere, landede i Hjørring. De to timer føltes, som et helt år. Det gode var, at jeg højst mødte 10 biler, på hjemturen.

Solen er nu stået op, og fuglene kvidrer. Jeg hører intet, da jeg endelig ligger mig, i min seng – jeg håber, at vi snart skal på tur igen. Jeg kan nemlig godt li’, at være på tur !

Adrig har turen til Hjørring, føltes såååå lang !

Adrig har turen til Hjørring, føltes såååå lang !

Læs eller genlæs her, da turen gik mod tyskland ↓

2På Tur – 1.Del

 

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begravelse I G E N !!