Har du et sommerhus ? Nejjjjjjj,men jeg har et toilet

ASK ME ! Please…..

Jeg kan bare ikke, lade være…. hahaha

Altså, jeg synes allerede, det der ” stil mig et spørgsmål” på Instagram er begyndt, at ligne noget, der ikke er skide hensigtsmæssigt !

Er jeg, den eneste, der synes det minder en smule, om “ASKFm”, der kom frem, for nogen år siden, og som lavede rigtigt meget ballede, blandt unge, som blev mobbet !

Jeg kan sagtens se, hvordan det for nogen, kan være spændende, at stille spørgsmål til fx. ens idol, eller en meget kendt person, som man måske aldrig, ville få mulighed for, at spørge på anden vis.

ALLE andre, “hallo har i ikke en indbakke”, som der kan bruges, til præcis det samme, eller den er måske gået i stykker ? Det må være sidstnævnte…hahaha !

Gab….PS. I baggrunden  ses dækkene, på min bil pps trutmunden er VIGTIG……

 

Det er meget tydeligt, at nogen selv, laver deres spørgsmål…armen altså ! ps please husk solbriller er sponseret af Burgerking Danmark ….hahaha

Jeg tror, der går lidt en lille djævel i mig, for jeg kan simpelthen IKKE, tage det seriøst !

Derfor, er jeg nød til, at lave lidt fis med det. Det er sådan noget, der sker, fordi jeg ” keder mig, for meget”. Fordi jeg er tvunget til, at lave ingenting, på grund af mit skadede ben. Det er satme godt, det snart er ved, at være helet op igen…haha

Ja, hold nu kæft lidt…hahaha

Du kan læse, eller genlæse, lidt mere om hvad der sker, hvis  jeg keder mig  her ↓

http://sorgerok.bloggersdelight.dk/2017/10/23/dorthenaar-du-keder-dig-kan-du-finde-paa-hvad-som-helst/

Jeg kan ikke, lade være med, at tænke på, at STIL MIG ET SPØRGSMÅL(ASK ME), er anonymt. Er det virkelig sådan, vores verden skal være ? Et sted hvor ingen, tør stå til ansvar, for deres egne ord !

Jeg er en smule bekymret for, at ASK ME er det nye ASKfm, medmindre man formår, at bruge det til, at lave lidt fis, og ballade – så kan jeg virkelig godt se, det sjove i det…..

Og, jeg har absolut set, nogle ret sjove spørgsmål, og svar – sådan meget a la ” hvad var det lige, jeg læste her” ! Hvis det dog bare, kunne blive ved det.

Jeg giver det et par måneder, så kommer der nok en ny bølge af ” jeg er blevet mobbet af mine haters * på instagram”… Suk !

Åh nej, det er ikke, det rette lys, åh nej det er jo helt forkert det der…ps igen solbriller er sponsoreret af BurgerKing Danmark ! pps jeg har faktisk selv købt dem, men det lyder mere interessant, at sige at de er sponsoreret..!!

* Haters = et ord mange unge piger bruger, for at lyde meget interessante ! Slap nu af, du har ingen haters, der er jo ingen, der ved, hvem du egentlig er !!

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du et sommerhus ? Nejjjjjjj,men jeg har et toilet