Organdonor har DU taget stilling ?

DE DØDE I VORES LIV – Tal om din sorg !!

img_2849

Tal om det, brydtabuer

Jeg bliver så frustreret, hvorfor er det så svært, at spørge ind, til nogen der har mistet ! Jeg mener, de døde forvinder jo ikke, fra vores hjerter, når de går bort.

Ind imellem, kan det føles, som at råbe under vand. Man står der nede på bunden, af havet – man råber i tavshed ! Det er sjældent, ens tavshed bliver forstået. Endnu mere sjældent, at den bliver hørt.

Der kan selvfølgelig være nogen, der ikke altid bryder sig om, at tale om det.

Det kan være meget individuelt, hvor man lige befinder sig, i sin sorg process. Men når det er sagt, så er jeg overbevidst om, at de fleste gerne, vil tale om det.

Jeg bliver stadigvæk, utrolig varm om hjertet, når jeg møder mennesker, der kendte min far, eller bror. Specielt, hvis de spørger ind til dem, eller fortæller et eller andet minde. Så ved jeg, at de ikke er glemt !

De fleste mennesker har brug for, at tale om de minder, de har om deres afdøde, for de går jo altid med os, lige meget hvad vi laver, hvor vi er, og hvad vi tænker ♥

Sorgens sti, er så utrolig ensom. Tænk, hvis vi kunne ændre det ved, at bryde tabuet om sorg ♥

Jeg mødte en mor, til ferniseringen, DE DØDE I VORES LIV. Hun stod udenfor, og røg. Jeg gik hen til hende, for at spørge ind til, hvem hun har mistet.

Hun har mistet sin søn. Han døde på sin 18 års fødselsdag. Jeg både så, og følte smerten, i hendes blik.

Da hun sagde det, fik jeg den største klump i halsen, min søn bliver 18 år, lige om lidt. Jeg kan end ikke, tænke på, hvis der skete ham noget.

Jeg synes godt nok, at det var stærkt af hende, at kunne dele et minde, så kort tid efter hans død. Det var så trist, men os utroligt smukt.

Her er Christophers ” minde” ♥

Ære være dit minde Christopher Licht Jensen

Det gør ondt, helt ind i sjælen !

Der er så mange minder, til udstillingen, men det her minde, rørte mig bare så meget ♥

For dem der kunne have lyst til, at se udstillingen, fortsætter den indtil April 2019.

https://livogdoed.dk/

Så længe vi lever, er i med os ♥

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organdonor har DU taget stilling ?