Huller Her Huller Der Mange Huller i Min Mave......

Hvis min krop var en bil hvilken en’ ville det så være

Jeg ville nok være en LADA, da den er ældgammel, og man kan vel ikke købe reservedel til den. ARGHHHHHH…. 🎶sygdom  her, sygdom der, sygdom alle vegne 🎶

Det er faktisk det, jeg synes er det sværeste ved, at være mig. Alle de sygdomme, og tilstande, som jeg skal forholde mig til. Ind imellem, så orker, jeg faktisk slet ikke, at forholde mig til det. Jeg forsøger, at lade som om, at jeg ikke har ondt et’ sted, men der er ikke en’ dag, hvor der ikke er et’ sted der ikke gør ondt.

Det er utroligt trættende, at jeg hele tiden er nødt til, at forholde mig til den åndssvage krop. Det er faktisk ikke andet end seriøst spild af tid. Tid som, er det eneste vi ikke, kan købe, eller få tilbage igen. End ikke penge kan gøre en forskel, for penge kan ikke redde alt, selvom det ville være skønt, hvis det var muligt, at købe nye, og forbedret kropsdele.

 

 

Jeg har dog været, så heldig, at jeg for nylig er startet på smerteklinik på Aalborg sygehus. Jeg, har ventet på min tid i over 6 måneder, og jeg håber, og forventer, at der kommer noget brugbart ud, af det forløb. Desuden håber jeg, at jeg kan få fundet noget medicin, der helt specifikt, kan afhjælpe mig med blandt andet de forskellige nervesmerter, jeg døjer med.

Tænk, hvis jeg kunne være så heldig, at jeg kunne få lov til, at prøve en’ dag uden smerter. Sikke et drømmescenarie.

Det kunne jeg sikkert os, hvis jeg dagligt ville tage Opioider, men det vil jeg ikke. Sådan et liv vil, jeg simpelthen ikke have, så længe jeg kan undgå det. Selvfølgelig, kan man komme i situationer, hvor der ikke er andet, der hjælper, og sådanne situationer har, jeg selvfølgelig os været i flere gange i mit liv endda, men for mit vedkommende er det ikke, en regulær rutine, som jeg ønsker, at deltage i.

Når, alt kommer til alt, så er der bare utrolig mange mennesker, der lever med kroniske smerter, og sygdomme, der er umulige, at være tilstede i. Det sværeste udover smerterne er dog nok, den process det er, at acceptere, at det er sådan ens liv er !

I mit næste liv håber jeg alligevel, at jeg bliver genfødt, som en bil, men bare en nyere bil, en bedre bil for så kan alle dele hurtigt skiftes ud.

 

 

Tak, fordi du læste med ♡

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huller Her Huller Der Mange Huller i Min Mave......