Min søsters bryllup - talen !

Min søsters bryllup – Morgengaven !

Helle og Olsen havde aftalt, at de først skulle gi’ hinanden morgengave, om søndagen.

Der var bare et problem… Helle kunne ikke vente. Hun havde nemlig købt Olsens gave for langgggg tid siden – fordi hun vidste, hvor vild han  var med den guitar.

Næste problem, min søster kan ikke, og jeg mener KAN IKKE holde tale, for så tuder hun.

Hver gang der har været noget i familien, har hun altid sagt “kan du ikke lige gøre det Dutti”. Jo jo jeg har både lavet taler og sange til diverse familie begivenheder, så ingen problem.

Problemet var bare, at  hun rent faktisk gerne ville sige noget, når hun skulle give ham den, desuden ville hun gerne have, at gaven skulle gives midt  festen. Han måtte selvfølgelig ikke opdage noget.

Nå, men  heldigvis havde jeg lavet en bette hadegave, som jeg faktisk selv blev ret glad for, fordi den simpelthen er så grim !!

Aftalen blev, at jeg skulle sige det var morgengaven, og så kunne Helle lige overtage talen.

8775e93f-5d4b-46c5-84bd-2524bf1f4b86

86f813fa-0671-4ae2-9e4b-f49751e7e62f

 

Det gik over ALT forventning. Hun klarede det uden at tude, og Olsen opdagede intet. Hun havde selvfølgelig fået nogle venner til,at pakke den ind og gemme den…han blev sååå glad for sin nye Guitar, at han faktisk tog den med på job om mandagen, han blev os meget overrasket.Det var simpelthen så fedt!

Olsens nye fine Guitar

Olsens nye fine Guitar

Det gode er, at i fremtiden der slipper du ikke for at holde taler søs – du kan jo godt… juhubiii så slipper jeg måske – eller not !

 

https://apollonmusik.dk/

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søsters bryllup - talen !