Helsingør Kooperativ sikke en perle

Turen gik… til det falske sted – Sjælland !

Jeg har lige, været på Sjælland. Som nogen, måske allerede har set via FB, har min søster, og den skaldede, holdt loppemarked. De skal nemlig snart flytte.

Så den er “gal” igen. Turen går…til Sjællande, med DSB !

Altså, der er jo ikke noget galt med det, det er da fantastisk, at besøge familien. Det er den der togtur. Den, jeg godt gider, men alligevel ikke gider. Det er altså, noget ambivalent haha….

Denne gang, er det bare lige, lidt ekstra hyggeligt, for Viggo skal til Horsens, så vi følges af i toget. Jeg kan nærmest ikke huske, hvornår han, og jeg sidst, har kørt i tog sammen. ( SJIT de kommaer, i sidste sætning, er “kave”)haha….

Måske, da han var helt lille. Vi plejer jo, at køre i bilen. Men, ikke den her gang. I dag, skal vi ” ud og se, med DSB”.

Der er et’ problem, når jeg skal nogen steder, det er det der med, at få pakket !

Jeg hader det. Jeg har nemlig meget svært ved, at vælge hvorfor noget tøj, jeg skal tage med ! Jeg kan umulig, være den eneste, der har det sådan !

I bund, og grund, handler det lidt om, “hvad gider jeg, egentlig have på, hvordan mon vejret er” osv. Sjit, det er virkelig, et stort dilemma for mig.

Jeg talte, med min søster Helle, om det, hvortil hun siger ” jamen, når du skulle på weekend fra Horsens, så havde du jo tøj med til 3 uger” ! haha, tænk sig, det havde jeg faktisk.

Jeg har en KÆMPE Haglofs taske, så stor, at jeg faktiske nemt, kan være deri selv. Det var den, jeg plejede, at fylde helt op.

Jeg havde besluttet mig for, at det IKKE, skulle ske denne gang.

Så, jeg pakkede i, pakkede ud, pakkede i, pakkede ud – tjekkede vejrudsigten, pakkede i, og pakkede ud. Til sidst, tænkte jeg ” nu er det fandme nok”, og tasken blev lukket.

Næste dilemma, toilet tøse grejet. Pludselig, kom jeg i tvivl, om min søster nu os har et glat jern, så samme morgen, da jeg skulle afsted, var det den første besked, jeg sendte til hende.

så jeg sendte denne besked, så snart jeg stod op....

så jeg sendte denne besked, så snart jeg stod op….eller, så snart jeg opdagede, at jeg kunne komme til, at mangle det. Det jo godt, at kunne begrænse sig… hahaha !

Min søster var færdig af grin, nu kender hun mig jo os, særdeles godt, så hun ved, det er de mest underlige ting, jeg kommer i tanke om, på de mest åndssvage tidspunkter… haha

Jeg var megt stolt, over hvor lidt, jeg skulle have med, til 3 dage...

Jeg var meget stolt over, hvor lidt, jeg skulle have med, til 3 dage…

Jeg taler lige kort, med Helle, inden jeg skal afsted. Pludselig siger hun, “hørte du slet ikke jeg faldt” ? ehm, det gjorde jeg faktisk ikke. Helle faldt, over et trin, der var lidt højere, så hun fik lige skrapt begge knæ, og slog sin hånd.

"armen" altså... haha - min søster er da ret uheldig !

“armen” altså… haha – min søster er da ret uheldig !

Jeg tænker ” sikke en spasser”, altså på den gode måde. Den der ler sidst, ler ikke altid bedst. Jeg skulle nok ikke, ha’ grint så meget, af hende !

Nå, men endelig, kommer Viggo, og jeg afsted.

Det går altid, bedre med musik !

Det går altid, bedre med musik !

Jeg har jo lidt svært, ved at sidde stille. Viggo, bliver temmelig irriteret på mig, flere gange, men pludselig er vi i Horsens.

Jeg får lige sagt til ham, at jeg synes det er mega trælst, at han ikke skal med til København, for jeg kommer til, at mangle ham, til at bære mine tasker. Det, er han nemlig rigtig god til !

I sjov, får jeg sagt ” jeg kommer garanteret galt afsted”. Nogen gange, skal jeg bare holde min kæft.

Da jeg lander på hovedbanegården, er IC toget selvfølgelig forsinket. Jeg skal for 1 gang selv, finde mit S- tog til Espergærde. Det er måske simpelt, for dem der jævnligt kører med tog. Jeg kører ikke jævnligt med tog.

Nå, men jeg finder så ud af, at S- toget kører 3 min efter, mit IC er ankommet, ” sjit tænker jeg, nu skal jeg virkelig, have fart på”.

Det er jo os, en anden perron. Jeg spæner afsted, med mine dumme tunge tasker, og hvordan jeg formår, at få viklet min taske, omkring, min arm, det er mig stadigvæk en gåde.

Resultatet er, at jeg får smadret min arm pænt meget. Og selvfølgelig bløder det en del. Jeg har en fantastisk tendens til, at jeg ikke, kan stoppe med, at bløde, når først jeg slår mig.

det er simpelthen UTROLIGT !

det er simpelthen UTROLIGT !

Jeg fik lavet 2 fede hudafskrabninger, og en form for ” brændmærke” på undersiden af min arm. Det eneste jeg tænker er ” fandens os Viggo skulle af i Horsens”.

Min arm hæver ligeså stille op.

S- toget er selvfølgelig os forsinket. Lortedag, lorte DSB !

Langt om længe, ankommer jeg, til Espergærde. Herefter fortsætter weekenden, med de ene uheld, efter det andet, men det må jeg lige, komme nærmere ind på, på et andet tidspunkt !

 

PS. Jeg kan godt li’ Jylland∇

PS. Jeg elsker faktisk Jylland helt vildt

PS. jeg skal jeg kan godt li’ når tog, IKKE er forsinket..hahaha !

 

Du kan læse, eller genlæse her, om sidst, da jeg var med DSB ↓

Fødselsdag med DSB….

 

 

 

 

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helsingør Kooperativ sikke en perle