HallÅhh... Så er jeg her igen !

Huller Her Huller Der Mange Huller i Min Mave……

Operation vel overstået

Åh, ja….Jeg har nu 7 huller i min mave, fuck jeg er sej… haha NOT !

Jeg er sygemeldt igen. Jeg har fået fjernet min galdeblære for  en uge siden. Det hele startede mens, jeg var ved, at komme mig ovenpå mit sygdomsforløb i Dec 2021

Du kan læse, eller genlæse mere om det her ↓

HallÅhh… Så er jeg her igen !

I slutningen af Marts 2022, skulle jeg, på en lille ferie hos min søn Viggo, som bor i Aalborg. Han fik selvfølgelig influenza, dagen efter, at jeg var ankommet. Hvorom alt er, så skal vi til læge med ham, da han faktisk er meget dårlig. På vej til hans læge, får jeg det rigtig, rigtig underligt.

Jeg fik vilde mavesmerter, ondt i ryggen, og en sindsyg kvalme. Jeg tager dog med ham til læge. Da, han er færdig bliver vi enige om, at vi nok hellere må få fat i en taxi, da jeg nærmest ikke kan gå. Jeg tror først, at det kan være noget, der er i realtion til mit sygeforløb i Dec, men vil virkelig bare gerne hjem til ham. Set i bakspejlet burde, jeg jo være gået med ind til hans læge, men smerterne kom så pludseligt, og blev så voldsomme, at jeg bare ville hjem.

Da vi kommer hjem, har jeg nu, så mange smerter, at jeg slet ikke kan forstå, hvad det er, der sker med mig. Jeg begynder, at ryste over hele kroppen, og mine fingre begynder, at krampe. Viggo er frustreret samtidig med , at han har næsten 40 i feber, og ved ikke helt, hvad han skal gøre, jeg ved det egentlig heller ikke, men til sidst ringer han 112.

Heldigvis bor Viggo 4 min fra Aalborg sygehus, og der kommer meget hurtigt en ambulance. Paramedicinerne, formoder at jeg er igang med, at have et galdestensanfald, udfra min symptom beskrivelse. Jeg får Fentanyl for, at kunne gå ned af trapperne. I ambulancen får jeg Fentanyl igen. Jeg har stadigvæk smerter.

Så er jeg total skæv

Jeg bliver scannet, og får morfin hver time. Først efter 7 timer er jeg, så smertedækket, at jeg kan holde det ud. Jeg er så os pisse skæv på det tidspunt ! Jeg, bryder mig IKKE, om Morfika præperater, som i overhovedet ikke, men vil så sige, at det er det eneste, der kan holde smerterne nede, og så er valgtet pludseligt ikke, så svært længere.

Dagen efter, bliver jeg udskrevet, da jeg jo ikke bor i Aa, men overlægen sender en henvisning til Hjørring sygehus, med henblik på fjernelse, af min galdeblære. Det’ var virkelig næsten ikke til, at bære, da jeg følte, at nu var, jeg jo lige ved, at komme mig nogenlunde ovenpå, efter mit lange sygdomsforløb i Dec 2021.

Da, jeg blev udskrevet dengang, fik jeg jo, at vide, at nu skulle der virkelig kæmpes for, at jeg kunne tage på i vægt, så jeg fik en helt ny fetisch. Fede faste oste blandt andet, jeg elsker ost, og der er godt med protein i så det har jeg, altid spist meget af.

Jeg har os altid spist rigtig mange æg, hver uge. Så, da lægen, sagde til mig ” du må ikke spise æg, og du skal passe meget på med fedt i mad, olier, advokado, og så videre, der følte jeg eddermadme, at mit liv var forbi. Æggene blev smidt ud, og alt ost hed nu Cheasy ost, men har så fundet ud af, af det nu os smager ret godt.

Jeg ved, at det kan lyde åndsvagt, men jeg er meget kræsen, og jeg spiser efter en diæt fra Sygehuset i forvejen, som jeg kom på i 2016,  da jeg har en svær grad, af Irritabel tyktarm, så der er mange ting, der skal tilpasses mht min kost i forvejen. Men, som alt andet her i livet, så klarer man jo de omstillinger, det bringer.

Marts 2022 Aalborg sygehus

Herefter ventede jeg ca. 4 1/2 måned på, at få fjernet min Galdeblære.

Dem, der ikke kender til de smerter, vil nok tænke ” herregud det er jo ikke lang tid ” for dem, der selv har prøvet det, i ved  godt, at det er en ventetid, der kan føles, som årtier. Sådan  havde jeg det. Men, jeg havde os anfald, af forskellige smertegrader hver 7-10 dag. Man bliver skør i hovedet, af det, for det kommer altid uden forvarsel, og så går det, bare stærkt.

Jeg synes mit liv, har været præget alt for meget, af sygdom siden Dec 2021 – jeg håber virkelig, at jeg med denne operation kan få en lille pause, restituere, og få en tålelig livskvalitet igen. Jeg har virkelig savnet, at føle mig i live, altså på den sjove måde, og ikke på den her måde, med alverdens sygsomme, og smerter. Jeg glæder mig os helt vildt til, at min mave falder ned igen. Jeg ligner en elefant, der er højgravid, men jeg ved os godt, at det kan tage et par måneder, før maven bliver mere normal.

Sidst, jeg talte med min læge sagde hun os til mig ” Dorthe du har jo nærmest en krop, som en 75 årig med alt det, du fejler, men nu har du fået fjernet de organer, som du kan undvære, så nu må det da stoppe”

Jeg tænkte bare ved mig selv, hahaha… jeg har kun haft hende, som læge i 6 måneder, hun har ingen ide om, hvor uheldig jeg faktisk ALTID er !

Nårh, ja og ikke, at forglemme, så har jeg, nu endelig spist mit første æg efter operationen. Gu’ jøsses, så godt det smager. Nogen gange kan lykke faktisk være noget, så simpelt, som at kunne spise et æg !

Tak, fordi du læste med ♡

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HallÅhh... Så er jeg her igen !