Vi har verdens sejeste SØSTER !!

Den der fandens uro………..

2 sjæle - en’ tanke !

2 sjæle – en’ tanke ! sms, fra min søster Helle

I går aftes, da jeg kom hjem fra sygehuset, var jeg alene hjemme. Min søn var på arbejde, og så kom uroen.

Jeg kunne mærke, at jeg til trods for, at jeg var vildt træt, os fik en helt vildt uro.

Jeg havde ondt i maven. Jeg skulle ordne nogen praktiske ting, men følte ikke helt, jeg kunne afslutte en ting, før jeg gik igang, med noget nyt.

Mit hovede kværnede. Jeg var træt, bekymret, ked af det, stresset, det føltes som om, at hele min krop rystede. Faktisk måtte jeg lige sætte mig, et øjeblik, for min krop begyndte faktisk, at ryste.

Vildt ubehageligt. Den der, forbandet uro!

Pludselig, skriver min søster Helle til mig ! Hun har det præcis, som jeg har det. Jeg ringer hende op, og vi taler sammen lidt, for ligesom, at ” berolige ” hinanden.

Godt nok, er vores søster Inger, i trygge hænder på Aalborg Sygehus, men alligevel. Vi er begge stadigvæk, meget bange for, om der kan gå noget galt !

Vi bliver kastet tilbage, i alle de uforløste hændelser, dødsfald, chok, tidligere kriser. De ligger dybt i os alle tror jeg.

Det tager kun et’ split sekund, at være tilbage, til dengang da Inger var indlagt i 2015, og fik både blodpropper i hjernen, og hjertet !

Det tager kun et’ split sekund, at være tilbage, til dengang, da Far døde…..dengang da Kaj døde, og ikke mindst, dengang, da Simon blev dræbt ! Kroppen husker… den husker alt for godt !

Det er en naturlig reaktion, ovenpå chokket, men stadigvæk vildt ubehageligt.

Trætheden blev overvældende, og jeg gik i seng. Med en million tanker, flyvende i hovedet. Jeg sov så 9 timer i streg, hvilket et megt sjældent ! Men gud, hvor var det tiltrængt ……

Til trods for, alle de følelser, jeg(vi) gennemlever lige nu, så er jeg jo os skide taknemlig. Taknemlig for, at vores søster klarede den, endnu engang – pyha, MEN.. jeg tror altid, jeg vil være en smule bange, fordi vores søster er multi – syg ♥

Der ligger en hård kamp, forude - men hun klarer den, jeg ved det bare !

Der ligger en hård kamp, forude – men hun klarer den, jeg ved det bare !

 

#Talomdinsorg#

Du kan læse, eller genlæse, hvad der skete med min søster her ↓

Vi har verdens sejeste SØSTER !!

L-ife O-ffers V-ary E-motions

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har verdens sejeste SØSTER !!